Trgovina za male živali
 • ARTHROVET COMPLEX - large breed 90 tablet

ARTHROVET COMPLEX - large breed 90 tablet

 • Tablete za podporo pri vnetih, degenerativnih spremembah na sklepih, ki se kažejo kot bolečina, šepanje, težka hoja in vstajanje. Dodan ASU kompleks in vražji krempeljc. Primerne za pse večjih pasem.
 •  
 • 24,90€


Tablete za podporo pri vnetih, degenerativnih spremembah na sklepih, ki se kažejo kot bolečina, šepanje, težka hoja in vstajanje. Dodan ASU kompleks in vražji krempeljc. Primerne za pse večjih pasem.

ASU kompleks (dostop do študije: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2396479/) in vražji krempeljc v kombinaciji z glukozaminom, hondroitin sulfatom in vit. C učinkujejo protivnetno, izboljšajo presnovo hrustanca in celic sklepne ovojnice, upočasnijo encimsko razgradnjo hrustanca, izboljšajo mikrocirkulacijo v sklepu in zato izboljšajo klinično sliko živali, ki imajo boleče sklepe, se težko vstajajo, šepajo in imajo omejeno gibljivost sklepa ali negiben sklep, na osnovi naravnih sestavin.

Učinkovito pomaga:
  • pri osteoartritisu in osteoartrozi sklepov in hrustanca
  • ob poškodbi gibal, prirojenih napakah in napakah v rasti in razvoju gibal, ki se kažejo kot: boleči, okoreli, otekli, škrtajoči sklepi, lahko z omejeno gibljivostjo ali celo negibnimi sklepi
  • pred ortopedskimi posegom in med okrevanjem 

  • Psi na 20 kg telesne teže: 1 tableta na dan.

   Sestava na tableto: glukozamin 300 mg, suhi avokado- sojin lecitin 290 mg, hondroitin sulfat 30 mg, magnezijev stearat, natrijev hialuronat, stearinska kislina.

   Dodatki (g/kg): 3 a tartrat L-karnitin 46,5 g, 3aE300 vitamin C 26 g, 2b Harpagophytum procumbens – vražji krempeljc 10,5 g, E551b koloidni silicijev dioksid 5 g, 3bE5 manganov oksid 1,76 g, 3bE6 cinkov oksid 1,32 g.


Podobni izdelki

Canina GAG tablete - 90g (90 tablet)

Canina GAG tablete - 90g (90 tablet)

Razvoj izdelka GAG, ki upošteva vse opisane izsledke in znanstvena dognanja, je bil zelo težak zarad..

23,90€