Trgovina za male živali
  • Canina CANIZECK Plus 90g

Canina CANIZECK Plus 90g

  • Najboljši v obrambi pred klopi. Rastlinski izvlečki iz sivega brškina (Cistus) očitno delujejo repelentno na klope in komarje. To potrjujejo poročila iz študij in izkušenj.
  •  
  • 13,50€


Rastlinski izvlečki iz sivega brškina (Cistus) očitno delujejo repelentno na klope in komarje. To potrjujejo poročila iz študij in izkušenj.

 

CANIZECK PLUS

… s sivim brškinom (Cistus incanus)

… najboljši pri obrambi pred klopi

… krepi imunski sistem

  

Vzrok za tako delovanje so izredno visoke vrednosti polifenolov in smol (poseben vonj in delovanje taninov). Znano je tudi, da so imunsko šibke živali bolj podvržene napadu klopov in drugih insektov.

 

CISTUS INCANUS syn. CRETICUS ali sivi brškin izvira iz Mediterana. Ima visoko antioksidativno moč: sivi brškin lahko nase veže škodljive radikale in tako ščiti celice. Njegov antioksidativni potencial je trikrat večji kot ljudem bolj znan zeleni čaj. Poleg tega pa sivi brškin vsebuje tudi veliko eteričnih olj in smol. Sestavine v sivem brškinu lahko pomagajo pri težavah z želodcem, prebavo, kožo in dihali.

Preko antioksidativnih učinkov te super-rastline se okrepi imunski sistem organizma. Vitamin C deluje s sivim brškinom v CANIZECK PLUS tabletah v sinergiji in daje novo energijo obrambi telesa.

Hkrati CANIZECK PLUS vsebuje tudi neohesperidin, ki je pridobljen iz olupkov španske grenke pomaranče, ki ščiti celice na molekularni ravni in lahko prodre v celico tudi na najbolj neprepustnih mestih.

Canina CANIZECK PLUS tablete se uporabljajo kot dodatek k prehrani vsak dan v času sezone klopov. Polno učinkovitost doseže po 3 - 5 dneh.

 

Navodilo za uporabo na psa med sezono klopov:

Do 5 kg                ¼ tablete

5-20 kg                ½ tablete

20-40 kg              1 tableta

>40 kg                  1 ½ tablete

 

Za izboljšanje imunskega sistema: uporablja se kot 6 tedenski tretman.