Trgovina za male živali

Dostava

Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine praviloma v roku 24ur, najkasneje pa v roku 2 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je prodajalec dolžan stranko obvestiti v najkrajšem možnem času. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Večje pošiljke pripeljemo na Vaš naslov  z našim pogodbenim partnerjem. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke pa skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštnem uslužbencu. Če vas takrat ne bo doma, vam bo poštni uslužbenec pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.
Stroškov poštnine-dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.
  Poštnina z vplačnino znaša 4,90€ ne glede na velikost in težo paketa.

Stroške poštnine-dostave krije kupec, razen v primeru, ko je naročilo večje od 50,00 €. Pri naročilih, kjer je znesek naročila nižji od stroškov poštnine (4,90 €) pošljemo predračun in odpremimo blago takoj po plačilu predračuna.

Če naročenega izdelka kupec ne sprejme, je dolžan povrniti stroške poštnine od podjetja do naslovnika in vračanja pošiljke nazaj. Ob naslednjem naročilu iz istega naslova poslujemo samo po predračunu.
Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 040-831-553. Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.