Trgovina za male živali
  • BIO insekticidna zeliščna ovratnica za pse

BIO insekticidna zeliščna ovratnica za pse

  • VETOpure Bio Collar za pse je učinkovita pred paraziti, kot so bolhe, klopi in komarji. Ovratnica je posebej razvita, kot repelent za zunanje parazite.Ovratnica vsebuje naravni izvleček margose (neem), ta izvleček je znan po lastnosti repelent proti bolha
  •  
  • 6,90€


VETOpure Bio Collar za pse je učinkovita pred paraziti, kot so bolhe, klopi in komarji. Ovratnica je posebej razvita, kot repelent za zunanje parazite.

Ovratnica vsebuje naravni izvleček margose (neem), ta izvleček je znan po lastnosti repelent proti bolham, klopom in insektom. Ovratnica vsebuje tudi sivko, ki ima prijeten vonj, ter prav tako odganja insekte. Postopek izdelave ovratnice omogoča, da se iz ovratnice ves čas enakomerno sprošča izvleček margose in sivke v kožuh živali. Deluje 3 mesece. Ovratnica je vodoodporna: učinkovitost ovratnice bo enaka tudi v stiku z vodo ali vlago. Ne moti vonja psa. Dolžina ovratnice je 65cm in je nastavljiva glede na obseg vratu. Ovratnica zahteva 5 do 7 dni, da doseže optimalni učinek. Primerna za pse od 12. tedna dalje.