Trgovina za male živali

Salon za nego psov

V poslovalnici Dogmania Grosuplje na Kadunčevi cesti 4 se nahaja tudi pasji salon, kjer vašega ljubljenca uredimo po vaših željah ali pasemskih standardih. V salonu z večletnimi izkušnjami in z  ljubeznijo do živali poskrbimo za dobro počutje in urejen videz vašega kužka ali muce.

V salonu Dogmania vam nudimo:

KOPANJE: Pri kopanju izberemo različne šampone in balzame in se tako prilagodimo pasmi, tipu dlake oz. starostnemu obdobju vašega kosmatinca. Nudimo pa tudi kopanje za pse z alergijami in kopel za odstranjevanje zajedavcev.

STRIŽENJE: Pse strižemo po pasemskih standardih ali po želji lastnika. Med striženjem so lastniki psa lahko zraven ali pa psa pustijo pri nas in ga po opravljenem striženju pridejo iskat. Striženje zajema (po potrebi) tudi krajšanje nohtov in nego blazinic, puljenje dlake iz ušes in čiščenje ušes ter čiščenje oči in solznih madežev.

TRIMANJE: Je način, pri katerem z različnimi metodami odstranjujemo odmrlo dlako, predvsem resasto dlako pri določenih pasmah psov (npr. zahodnovišavski beli terier, šnavcer…), kjer s trimanjem izboljšamo kakovost dlake

KOMPLETNA NEGA: Zajema kopanje, striženje ali trimanje, nego oči in ušes, krajšanje krempljev in nego blazinic…

Poleg tega se lahko dogovorimo tudi samo za razčesavanje vašega ljubljenca, nego krempljev in blazinic, toaleto oči ali ušes, skratka v popolnosti se prilagodimo željam naših strank in njihovih ljubljencev.

Vabljeni!

Naročila po telefonu:

040831553